c

Er du nyutdannet eller fortsatt student?

I Skanska ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er mange muligheter både for studenter og de som akkurat er ferdig utdannet.

Skriv oppgave med Skanska

Ønsker du å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss? Da må du gjerne sende oss en forespørsel om oppgaveskriving. Vi ser frem til å høre fra deg!

Send din forespørsel

Sommerjobb

Hos oss kan du som student også få muligheten til å bryne deg på spennende prosjekter. Vi har blant annet flere sommerjobbmuligheter, som kan gi deg verdifull erfaring innen ditt fagfelt. I perioden 1.desember til 1.mars lyser vi ut sommerjobber som du kan søke på.

Trainee

For deg som er nyutdannet tilbyr vi også traineestillinger. Som trainee i Skanska Norge vil du få du muligheten til å bli kjent med selskapet og kulturen, samt få en helhetlig forståelse av ditt fag-/forretningsområde.

Young Professionals Program

Starter du som nyutdannet hos oss blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP).

Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I tillegg vil du knytte nettverk på tvers av organisasjonen.

Programmet består av samlinger gjennom 12 måneder og starter i september hvert år.

Er du nyutdannet og vil jobbe hos oss? Eller er du ute etter en sommerjobb i 2018? Se alle stillingsannonsene du kan søke på her.

Denne siden ble sist oppdatert: 11.05.2017